2015-04-01

Karen T. Blythe – Romok


Mindig öröm egy újonnan felfedezett írót bemutatni, főleg ha magyar az illető. A Karen T. Blythe néven publikáló írónő első regényét mutatjuk be nektek egy blogturné keretein belül. Kövessétek velünk a turnét, és a sok érdekesség mellett még nyerhettek is. Reméljük, megszeretitek annyira a történetet, amennyire mi.


FÜLSZÖVEG: A nem túl távoli jövőben a Föld népessége az éhezés miatt alaposan megcsappan, Amerika kolóniákra bomlik, az életben lévőknek minden egyes falatért meg kell küzdeniük. Jael az anyjának segít, hogy öccse nyugodtan tanulhasson.

Egy nap megjelenik a városukban a híres énekes, Zerah, hogy egy segítő turné keretein belül koncertet adjon. A véletlen folytán találkozik össze Jaellel, ám ez egy életre változást hoz mindkettejük számára. 

Vajon ez több lesz, mint egy egyszerű fellángolás? És ha igen, a kapcsolatuk túléli a buktatókat?
Egy igazán szép romantikus történet egy nagyon nehéz világban.

INFORMÁCIÓ:
Kiadó: Magánkiadás
Oldalak száma: 423
ISBN: 978-615-5514-03-8
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2014 
Sorozat: Kolónia-trilógia

SZERINTEM: Könnyen emészthető szerelmes young adoult történet, a manapság oly népszerű disztópikus környezetben, és azt hiszem, 2015 legeslegjobb könyve, eddig ez tetszett nekem a legjobban, és nem hiszem, hogy fogok idén még olyat olvasni, ami ennél jobb lehet!

Csodálatos világban játszódik, már ami az ábrázolást illeti az írónő részéről, és azt hiszem, tényleg mindent visz az összes disztópia közül!

Értékelésem: 10/10

BLOGTURNÉ KLUB EXTRA: Karen T. Blythe
Nagy Katalin 1985-ben született a Nagyatádhoz közel lévő kis lélekszámú Csokonyavisontán. Egész életében írónak készült, és első regényével ez az álom végre valóra is vált. Kitört a kisvárosból, és most fővárosunkban dolgozik könyvtárosként, szabadidejében pedig a Kolónia-sorozat folytatásán dolgozik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése