2015-07-22

NYEREMÉNYJÁTÉK: Abbi Glines – A végzetem


Ahogy ígértem, itt az új nyereményjáték! Ezúttal Abbi Glinestől A végzetemet nyerhetitek meg, mely egy sorozat első része. Tervezek még néhány játékot, leginkább olyan könyvekből, amiket nem gondolom úgy, hogy a közeljövőben újra fogok olvasni, és mivel írtam, hogy költözködtem, és nem igazán rendeződtek még el a dolgaim, így a helyhiány miatt nem szeretném, hogy egy dobozban porosodjon. Helyette inkább jusson el egy olvasómhoz, akinek talán a polca éke lesz :)A feltételek hasonlóak, mint eddig. A Facebookhoz ragaszkodom, a többi opció választható. A Rafflecopterben most is megtaláltok mindent, de ha mégsem, akkor itt, Facebookon, vagy e-mailben kérdezzetek nyugodtan. Jó játékot, sok sikert kívánok!

1. Facebookon nyomj egy tetsziket a Tekla Könyveire, illetve a hamarosan induló Youtube-os FB-oldalamra, majd ezeket a Rafflecopterben is jelöld.
2. Tetszikeld a nyereményjáték képét Facebookon.
3. Add meg az e-mail címed a Rafflecopter-dobozban. Csak és kizárólag arra az esetre kell az infó, hogy ha te nyernél, biztosan tudjalak értesíteni. Ezért kérlek olyan címet adj meg, melyet sűrűn nézel. Igérem, spammelni nem fogok :)
4. Ha ezek megvannak, akkor növelheted az esélyed a többi rafflecopteres opció kitöltésével, ám ezek nem kötelezőek.

A könyvet csak Magyarország területére postázom, illetve amennyiben a nyertes 5 napon belül nem jelentkezik, új nevet sorsolok. Jó játékot, sok sikert kívánok!


4 megjegyzés:

 1. Szia, hiába próbálkoznék feliratkozni a YouTube csatornádra, azt írja ki, hogy "A csatorna nem létezik". Belelinkelnéd nekem ide a hozzászólásomhoz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Igen, mert ki kell jelölni a rafiban :) Linkelem persze, de egyébként a facebookos képnél is kint van a link, amire nyomni kell egy like-ot a részvételért :)

   https://www.youtube.com/channel/UC75rJqKuOsElGHE0V166Myg

   Törlés