2015-07-01

NYEREMÉNYJÁTÉK: Jamie McGuire – Gyönyörű tévedés


Helló, július, helló, nyereményjáték! Ezúton szeretném meglepni azon olvasóimat, akiket érdekel Jamie McGuire könyve, a Gyönyörű tévedés, hiszen most lehetőségetek nyílik megnyerni a regény egy példányát :) A könyv kiváló állapotú, egyszer sem olvasott, első körben ezért lehet "harcba szállni". Igen, első körben, mert tervezek még nyereményjátékot, hasonló okból, mint amiért ez zajlik :)

A dolog apropója pedig nem más, mint a költözködésem, melyről már tudhattok, és ennek kapcsán barátnőmmel ötletelgettünk, hogy mi lenne a legjobb megoldás az olyan könyvekre, amiket tudom, hogy nem fogok még egyszer elolvasni, de mégsem szeretném, ha valahol egy doboz mélyén porosodna. A blog statisztikáit és keresőszavait végigpörgetve pedig arra jutottam, hogy nagyon sok embert érdekel a Gyönyörű tévedés, szóval játékra bocsátom. Illetve ezúton is szeretném megköszönni nektek a bizalmat felém, hogy olvastok, kommentelgettek, és Facebookon is aktívak vagytok. Klisé meg közhely, de nekem tényleg rengeteget jelent ez az egész blogos-könyves dolog, és rengeteget köszönhetek én magam is a blognak, nektek.

A korábbi nyereményjáték sémáján nem szeretnék sokat változtatni, vagyis a Rafflecopter segítségével szeretném a játékot lebonyolítani. A teendőitek pedig az alábbiak:

1. Facebookon nyomj egy tetsziket a blogra, illetve a hamarosan induló Youtube-os FB-oldalamra, majd ezeket a Rafflecopterben is jelöld.
2. Tetszikeld a nyereményjáték képét Facebookon.
3. Add meg az e-mail címed a Rafflecopter-dobozban. Csak és kizárólag arra az esetre kell az infó, hogy ha te nyernél, biztosan tudjalak értesíteni. Ezért olyan címet adj meg, melyet sűrűn nézel. Igérem, spammelni nem fogok :)
4. Ha ezek megvannak, akkor növelheted az esélyed a többi rafflecopteres opció kitöltésével, ám ezek nem kötelezőek.

A könyvet csak Magyarország területére postázom, illetve amennyiben a nyertes 5 napon belül nem jelentkezik, új nevet sorsolok. Jó játékot, sok sikert kívánok!

2 megjegyzés:

  1. Szia meg van már a nyertes? :)

    VálaszTörlés
  2. Amint meglesz a nyertes, látszani fog a Rafiban, illetve feleslegesen bombáztok hasonló kérdésekkel, ki fogom írni, amint lesz annyi időm és energiám, hogy sorsoljak. Ne haragudjatok, de ne legyetek kérlek ennyire türelmetlenek, mert ezer más bajom is van, amivel foglalkoznom kell. Fogok sorsolni, nem felejtettem el, és azért kértem e-mail címet, hogy tudjam értesíteni a nyertest. Köszönöm a megértést!

    VálaszTörlés