2015-07-03

NYEREMÉNYJÁTÉK: Richard Castle Heat Wave és Naked Heat [angol nyelvű könyvek]


Jól látjátok, két nappal az előző nyereményjáték után újabbat indítok :) Július úgy nézem, egyébként is a meglepetések hónapja, mert nagyon sok blogon zajlik játék (a Facebook oldalon igyekszem ezeket megosztani veletek). Szóval így a nagy nyári kánikulában egy olyan könyvet is kisorsolok, amely a hőségről szól, ez pedig a Heat Wave, illetve ha már belemelegedtünk Castle-be, akkor a Naked Heat-et is kisorsolom.

Figyelem! A könyvek angol nyelvűek, illetve kettő nyertes lesz, nem egyben sorsolok!

A játék alapvetően Facebookon zajlik, de mivel én ragaszkodom a Rafflecopter biztonságához és egyszerűségéhez, így itt, a blogon is kell regisztrálni, hogy belekerülhess a kalapba. A regisztráció semmi extra, csak a kötelező elemek kitöltése, minden más csak hab a tortán :)


A teendőitek a játékba kerüléshez:
1. Facebookon nyomj egy tetsziket a blogra, illetve a nyereményjáték képére.

2.. Add meg az e-mail címed a Rafflecopter-dobozban. Csak és kizárólag arra az esetre kell az infó, hogy ha te nyernél, biztosan tudjalak értesíteni. Ezért olyan címet adj meg, melyet sűrűn nézel. Igérem, spammelni nem fogok :)

3. Ha ezek megvannak, akkor növelheted az esélyed a többi rafflecopteres opció kitöltésével, ám ezek nem kötelezőek.A könyveket csak Magyarország területére postázom, illetve amennyiben a nyertes 5 napon belül nem jelentkezik, új nevet sorsolok. Jó játékot, sok sikert kívánok!


a Rafflecopter giveaway


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése