2015-10-26

KÖNYVBEMUTATÓ | Brooke Davis: Az elveszett és meglett dolgok könyve

KÖNYVBEMUTATÓ rovatomban ezentúl könyves eseményekre invitállak Titeket. Az eseményt terveim szerint néhány nappal a megrendezés előtt teszem közzé a blogon, extrém esetben a bemutató napján. A szövegeket átemelem Facebookról, így azok természetesen nem az én írásaim (kivéve, ha nem láttok forrásmegjelölést). A cél, hogy minél többekhez eljusson egy-egy esemény híre, mert én személy szerint imádok ilyeneken részt venni :)


A BEMUTATÓRÓL

Mikor: 2015. október 28. 18:00
Hol:Púder Bárszínház és Galéria, Budapest (1092. Bp., Ráday utca, .)

Egy regény, amelybe az egész világ beleszeretett, és Egyasszony, aki nem félt elmondani, amiről mindenki hallgat.

Brooke Davis egy utazása során kapta a hírt, hogy édesanyja életét vesztetett egy autóbalesetben. Ez a trauma indította arra, hogy megírja első regényét, hogy megmutassa, miként lehet a veszteség okozta fájdalommal is békében együtt élni.

Az elveszett és meglett dolgok könyve szívmelengető regény a fiatalság bölcsességéről, az öregség gonoszságáról és a varázslatról, amely akkor történik, amikor senki sem figyel...

Péterfy-Novák Éva történetét az Egyasszony blogon százezrek olvasták: sokan imsertek magukra a fiatal vidéki lány sorsában, akinek a 80-as évek közepén mozgás- és értelmi sérült gyermeke született, ezzel a helyzettel pedig úgy kellett megküzdenie, hogy egy bántalmazó kapcsolatban élt.

Brooke Davis és Péterfy-Novák Éva írása terápia és önterápia, kitalált és valós történeteik a veszteség utáni továbblépésről és az elfogadás folyamatáról tanítanak. 

A beszélgetés magyar nyelven zajlik. A részvétel ingyenes.
A kötet a helyszínen 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

Forrás: Facebook

A KÖNYVRŐL

A hétéves Millie Bird már huszonhét lényt gyűjtött össze a Halott Dolgok Könyvébe, amikor a papája is Halott Dologgá változik. Nemsokára a mamája is eltűnik: magára hagyja Millie-t az áruházban, az Irdatlan Bugyik között.

Agatha Pantha nyolcvankét éves, és a férje halála óta nem tette ki a lábát a házából. Ablakából, a függöny és a borostyán rejtekéből kiáltozik a járókelőkre, vadidegenekre ontja a haragját. Amíg egy nap észre nem vesz egy kislányt a szemközti házban.

Karl, a gépíró nyolcvanhét éves, mikor a fia csókot nyom a homlokára, és otthagyja egy idősotthonban. Miközben távozó gyermeke után néz, hirtelen megvilágosodik. Elszökik, és valami mást kezd kutatni.

Három elveszett ember vár arra, hogy megtalálják. Millie, Agatha és Karl hamarosan áthág minden szabályt, hogy felfedezze, miről is szól az élet. 
Szívmelengető regény a Nagy és Fontos, no meg a Kicsi és Még Fontosabb Dolgokról.

A könyvet már olvastam, az értékelést >ITT< éritek el.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése