2015-11-28

KÖNYVBEMUTATÓ | Luca Di Fulvio: A fiú, aki éjjel meglátta a napot

KÖNYVBEMUTATÓ rovatomban ezentúl könyves eseményekre invitállak Titeket. Az eseményt terveim szerint néhány nappal a megrendezés előtt teszem közzé a blogon, extrém esetben a bemutató napján. A szövegeket átemelem Facebookról, így azok természetesen nem az én írásaim (kivéve, ha nem láttok forrásmegjelölést). A cél, hogy minél többekhez eljusson egy-egy esemény híre, mert én személy szerint imádok könyvbemutatókra eljárni :)A BEMUTATÓRÓL

Mikor: 2015. november. 30. 18:00
Hol: Libri Allee Könyváruházban (1117 Budapest Váli u. 3.)

Sziasztok!

Sikerkönyveink, az Álmok bandája és A lány, aki megérintette az eget című regények szerzője, Luca Di Fulvio új könyvének bemutatójára hamarosan Budapestre érkezik Rómából hozzánk! Az író-olvasó találkozóval egybekötött dedikálásra ezúton szeretnénk titeket és könyvszerető barátaitokat meghívni!

A dedikálás és könyvbemutató 2015. november 30-án, hétfőn 18 órakor kezdődik a Libri Allee Könyváruházban (1117 Budapest Váli u. 3.). Találkozzunk ott!

Szeretettel várunk mindenkit!

Forrás: Facebook

A KÖNYVRŐL

A fiatal Marcus kiváltságos életet él a Kelet-Alpokban, mint a herceg fia. Elisa a falusi bába lánya, és tudja, mi a nélkülözés. Egy mészárlás során a hercegi várat megtámadják, és az ott élőket lemészárolják, csak Marcusnak sikerül észrevétlennek maradnia, Elisa segít neki, hogy életben maradjon. A falusiak között álnéven kezd új életet, de hamarosan úgy érzik, hogy más sorsra rendeltetett: a szíve a szabadságért és igazságért ég… 

Luca di Fulvio könyve döbbenetes erővel ragadja meg az olvasó képzeletét. Egymásnak feszül a hihetetlen gazdagság és a mély szegénység kérdése, mindez két emberi sors összefonódásán keresztül tárul fel az olvasók előtt.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése