2017-01-09

2016. decemberi beszerzések

2016. decemberi beszerzések könyves vélemény, könyvkritika, recenzió, könyves blog, könyves kedvcsináló, György Tekla, Tekla Könyvei

Szóval úgy volt, hogy Twitteren megszavaztátok, hogy januárban legyen decemberi könyves zárás, saját fotókkal, ami viszont így közeledve a január közepéhez még mindig sehol sincs, leginkább a fotók hiánya miatt. Ennek oka, hogy nem nagyon akarom tovább húzni a múlt havi zárást, viszont nagy hévvel nekiestem a könyvespolcomnak, és kicsit rendet raktam, a lakásban kószáló könyveket odaköltöztettem, aztán jöttem rá, hogy egyébként össze kellene kutyulni az egészet, hogy tudjak fényképezni, így meg borulna a rend. Viszont serényen töltögettem az új képeket Instagramra, szóval ott jó néhányat meg lehet tekinteni.

Decemberben összesen 15 könyvvel lettem gazdagabb, és képtelen vagyok nem megemlíteni, hogy többek között az eddig megjelent három Outlanderrel is! Ez a blogon még nem látszik, de például egy csomó erről szóló tweetet lőttem el, hogy eléggé beszippantott a világa, és mondhatni függővé tett. Azt csak félve merem leírni, hogy ez minimum egy vizsgám kárára történt (de nyugi, még van egy esélyem belőle :D).

A december egyébként úgy kezdődött, hogy a novemberi Bookline-nyereményem megérkezett, ami először is egy hihetetlen dolog, mármint hogy nyertem. Én. Értitek, az, aki amúgy szinte soha nem nyer semmit. Nyilván könyves fronton nem panaszkodhatok, itt inkább a ténynek örültem nagyon. Ez az első három könyv innen, a kupacban van, amit vettem, és van, amit kiadóktól kaptam recenzióba - ezúton is köszönöm.

A teljes lista:
Stephenie Meyer: A Vegyész
Sofi Oksanen: Norma
John Williams: Augustus
Stephen King: A Setét Torony – A Setét Torony
Louise Jensen: A nővér
Budai Zsanett – Tonté Barbara: Romani gastro

Mivel december közepétől körülbelül a vizsgák - karácsonyi könyvek - Outlander szentháromságban éltem, így most kezdek foglalkozni a többi könyvemmel, na persze akkor, ha nem leszek túl gyenge, és nem kezdek neki azonnal az Outlander harmadik részének. Katasztrofális, tudom :)

Decemberben egyébként történt egy nagyon szuper dolog is velem, mégpedig "benne voltam" a Kossuth Rádióban :D Az interjút itt hallgathatjátok meg, a hírek és a reklám után vagyok :)

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is – iratkozz fel, hogy ne maradj le az új videókról!
👉 Ha szeretnéd, és tudod támogatni amit csinálok, hívj meg egy kávéra a Patreonon keresztül 💗

2 megjegyzés:

  1. Már a címük megragadott, kíváncsi vagok rájuk. Sok sikert a 2017-es évhez! :D

    VálaszTörlés