2017-08-29

Képes bejegyzés: A második könyv fél áron – barangolás a KÖKI Libriben


Nos, a tegnapi bejegyzés apropóján újabb képes-könyves poszt érkezik, ugyanis kaptam engedélyt a KÖKI Libriben is fotózni, és hát elég nagy területű a bolt, így sok kép született, és szerettem volna külön bejegyzést szentelni neki. Természetesen Instagramra is tartogatok képeket 😊

Az akció leírása:

Ne hagyja ki hihetetlen nyári akciónkat! Július 1. és augusztus 31. között válasszon kettőt az akcióban szereplő könyvek közül, és az alacsonyabb árút 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg. A Libri Kiadói Csoport, a Jaffa Kiadó és a Scolar Kiadó csaknem ezer címéből álló válogatásunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző párost. Az akciós lista itt érhető el.
Ha nem szeretnétek lemaradni róla, akkor érdemes sietni, mert holnapután éjfélig lehet online rendelést leadni.Itt pedig ismét megragadnám az alkalmat, hogy kiemeljem Philip Zimbardo nevét és könyveit. Csodálatos elme, és remek előadó, nyáron hihetetlen élmény volt a könyvbemutatója Budapesten.
A másik szerző, aki ebben az évben lopta be magát a szívembe, pedig még csak egy könyvét olvastam nem más, mint Fábián Janka. Alig várom, hogy a többi történetét is a kezembe vegyem.Az Ez is elmúlik egyébként a tavalyi nyaram egyik kedvenc, és legmeghatározóbb olvasmánya volt. Szerintem olyan könyv, hogy hangulat és beleérzés szükséges hozzá, de ha megtetszik a fülszöveg, akkor nagy valószínűséggel telitalálat lesz.Nagyon sok szuper könyv szerepel a promóban, újak és régebbiek egyaránt, szóval ha valamelyik felkeltette az érdeklődéseteket, akkor online is meg tudjátok rendelni, de augusztus 31-ig bármelyik Libri könyvesboltban személyesen is vásárolhattok. Én egyébként mindig neten rendelem meg a könyveimet, és boltba kérem a kiszállítást, ami így díjmentes, a házhozszállítás 8000 Ft felett ingyenes.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése