2017-09-27

Tóth Anikó Dóra – Jobbra ​húzott történetek

FÜLSZÖVEG: Szex, szerelem, Tinder. Erről a hármasról szól ez a könyv. Semmi fikció, csakis megtörtént, igaz sztorik, valódi emberektől. A Jobbra húzott történetek olyan kalandokról és szerelmekről számol be, amelyek a Tinder nélkül talán sosem történtek volna meg. Halál gáz vagy épp mesébe illő randik, egyéjszakás kalandok, katasztrófával záruló próbálkozások, több éve tartó szerelmek, szexi részletek, nagy viharok, eljegyzés, házasság. Ezekkel mind-mind találkozhatsz a könyvben!

Akkor igazán izgalmasak a sztorik, ha azokat mindkét fél szemszögéből megismerheted. Épp ezért a ma is virágzó kapcsolatokat pontosan így mutatja be az író, hogy minél több titokról lebbenhessen le a fátyol.

Kipróbáltad már a Tindert? Akkor számodra kihagyhatatlan ez a könyv! 
Még csak szemezel ezzel a randiappal? Ha belekezdesz a történetekbe, égető vágyat fogsz érezni, hogy azonnal letöltsd.


INFORMÁCIÓ:
Kiadó: Magánkiadás 
Oldalak száma: 248
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789631293968
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2017

SZERINTEM: Nos, van ez a Tinder nevű "csoda", ami azt hiszem, mostanában egyre inkább hódít Magyarországon, és egyébként én is használom. Időközönként. Van, amikor balra-jobbra húzom az arcokat, és van, amikor napokig, hetekig rá sem nézek, viszont igen, nekem is vannak sztorijaim: viccesek, furcsák, és már-már durvák is. De ez a bejegyzés sem rólam szól, hanem arról, hogy mit rejt a könyv :)

Alapvetően két részre bontható a könyv: az elején vannak azok, akik nem találták meg életük párját a Tinderen, a második felében pedig a sikersztorik, ráadásul dupla szemszögből.Tulajdonképpen ez a könyv inkább azt mutatja be, hogy hogyan működik a Tinder a való életben, és nem olyan ördögtől való dolog, mint ahogyan sokan gondolják.

Szerintem arra is jó ez az app, hogy aki túlságosan félénk-visszahúzódó-introvertált, az is tud ismerkedni, másfelől viszont olyan emberek is keresztezhetik az életed, akik a való életben nagy valószínűséggel soha ne jönnének veled szembe. A történetek pedig azt is elárulják, hogy a találkozás "helye" közös, minden más hétköznapi – lehet boldog vagy éppen szomorú befejezése egy randinak, onnantól már gyakorlatilag el is lehet vonatkoztatni a Tinderről.


Budapesti könyvbemutató, kép forrása: innen

A történetek különfélék voltak: volt, ahol a szemöldököm ráncoltam, hogy miért adta meg az elérhetőségét kb. nulla ismertség után, volt, ahol nem értettem, hogy az első egy-két negatív impulzus után miért szivatja még mindig önmagát a sztori főhőse, és volt, ahol úgy éreztem, hogy ez már túl szép, hogy igaz legyen – de ettől függetlenül örültem annak, hogy tényleg vannak emberek, akiknek ennyire bejön a Tinder.

A szöveg egyszerű és könnyű, szóval tipikusan az a könyv, amit fogsz, és egy délután alatt elolvasol, és kellemesen kikapcsolódsz közben. Örülök, hogy megszületett a könyv, hiszen azt hiszem, magyar nyelven a Tinderről nem olvashattunk még.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése