2017-12-29

ÉVÖSSZEGZÉS: MIT VALÓSÍTOTTAM MEG A 2017-ES KÖNYVES ÉS BLOGOS TERVEIMBŐL


Röviden és tömören? Nagyjából semmit. Na jó, egy részét igen, egy része nem igazán rajtam múlt, és igen, a fránya klasszikusok, na de mit tehetek, ha egyszer a modern irodalom jobban vonz? Íme az eredeti lista.


Az úgynevezett alapműveket el szeretném olvasni. A Harry Pottert kiolvastam, és nagyon szerettem, viszont a LOTR (Gyűrűk Ura) kimaradt. Ez most banális indok lesz, és amúgy nem vagyok könyvsznob, de szeretném, ha saját példányom lenne, mindez pedig a fekete, európás kiadás legyen. Nekem az tetszik, és persze, végtére is nem a borító számít, de na :)

Olyan könyveket (s bennük világokat, szereplőket) szeretnék találni, amikért igazán rajonghatok. Ez nem teljesen rajtam múlik, és a Harry Potter világa mondjuk ilyen, viszont egyáltalán nem éreztem annyira a "magaménak" a szereplőket, mint mondjuk Claire-t vagy Jamie-t az Outlanderből.

Szeretném teljesíteni a könyves kihívásokat. Ez sajnos bukó, a Goodreads-es talán valahogy éppen meglesz, minden más reménytelen. Mondjuk nem bánom, ezekre eddig is csak a ha megvan, akkor megvan, ha nincs, akkor nincs alapon jelentkeztem, nem listák szerint olvasok, még ha ezeket én is állítottam össze.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése