2018-01-31

2018. januári beszerzések


Szó mi szó, a január is viszonylag gyorsan elrepült, igaz, ebben a hónapban nem volt könyvdömpingem. Hat könyv került hozzám, ebből kettőt olvastam, a többi pedig még várakozik egy kicsit, amíg a decemberiekkel foglalkozom.


Mihail Bulgakov: Kutyaszív
Theresa Caputo: Túlélni a halált
Josh Malerman: Ház a tó mélyén
Alwyn Hamilton: A homok leánya


A Kutyaszivet vettem – hirtelen eszembe jutott, és mivel már dióhéjban tanultam róla, így be is szereztem. A Feketeleves, a Túlélni a halált, és a Kész fantázia a Jaffa Kiadótól érkezett hozzám, a Ház a tó mélyént pedig még tavaly nyertem Anna blogján, akivel azóta nem sikerült sajnos találkozni, de most pótoltuk a dolgot. A homok leánya pedig a BASC januári dobozában lapult – így alakult a hatkönyves januárom.

Ebben a hónapban egyébként felfedeztem, hogy tableten is tudok olvasni, így pedig jó néhány régen halogatott könyvet is kézbe vettem ebben a formában. Összesen tizenegy könyvet olvastam el, kettő folyamatban van, ezek összege pedig 3426 oldal. Elhatároztam, hogy 2018-tól vezetem a havi oldalszámot is, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy melyik hónapban mennyit olvasok, és nem amiatt, mert verseny lenne, hanem az éves 30-36 ezer oldal hogyan áll össze, és mert egyszerűen nekem izgalmas ezeket visszanézni.


Kis személyes hozzáfűznivalóm pedig csak annyi ehhez a hónaphoz, hogy sokkal jobban alakult, mint az eddigiek, és az eddigi összes téli hónapom – évek óta nálam a január és a február a letargiáról és a begubózásról szól, most viszont örömmel konstatálom, miközben visszagondolok rá, hogy nem volt borzalmas, sőt, igazából egészen tűrhetőre sikeredett 😊 Február, kérlek te is légy kegyes hozzám, a tavasz meg már sima liba 😁


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése