2018-01-26

Fantasy hősnők – BOOK A SLOTH CLUB Unboxing (2018. januári doboz)


Hozzám is megérkezett a januári Book A Sloth Club doboz, melynek tartalmát eme bejegyzésben mutatom meg 😊 A tematika izgalmas, a dobozban lapuló meglepetések között pedig volt egy-kettő, ami nagyon tetszett, és nagyon örülök neki, hogy belekerült 💗
Januárban kevesebb dolog érkezett a dobozban, de szerintem nem meglepő annak fényében, hogy a december mindig különlegesebb a karácsony miatt – így jelenleg egy könyv van a dobozban, illetve matricák, könyvjelzők. És egy Daenerys Targaryen mini funko kulcstartó!


...és egy "Just one more chapter" feliratú tote bag, aminek a felirata szerintem nagyon szép,az pedig külön plusz, hogy imádom ezeket a fajta szatyrokat – ez volt a másik olyan dolog, aminek rettenetesen örültem.

A dobozban lévő többi meglepetés közül a BASC mágneses naptár szerintem elég praktikus, na meg persze a könyvjelzők is, amiből soha nem lehet elég egy könyvmolynak.


A Dany mini funko volt az első, amit kiszúrtam, és őszinte leszek, ennek örültem a legjobban! Soha nem volt még semmilyen funko figurám, s noha ez egy kulcstartó, én nem merem rátenni a kulcsomra, inkább keresek neki valami szép helyet az asztalomon :) Úgy tudom a dobozban vagy Dany, vagy Hermione lapult, és mivel a Game of Thrones-t sokkal jobban szeretem, így nagy volt az öröm, hogy őt kaptam.


A dobozban lapuló könyv egy elsőkönyves szerző, Alwyn Hamilton fantasyja. Igyekszem sort keríteni rá mihamarabb, mert a decemberi dobozban lévő Szelídits meg! is nagy meglepetés volt, pedig először azt hittem, hogy nagyon nem én vagyok a célcsoportja a regénynek.


Lezárásként pedig íme a dobozban lévő ajándékok pontos listája. Köszönöm a BASC csapatának a dobozt, illetve a benne lapuló meglepetéseket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése