2018-02-28

2018. februári beszerzések


Elröppent a február is, aminek nagyon örülök. Na jó, egy kicsivel még a nagyonnál is jobban, hiába nem látszik ebből semmi, ha az ablakon kinézünk. Ebben a hónapban 17 könyv került hozzám, amiből nyolcat el is olvastam, a 2018-as listáról pedig 11/23-on állok.

Gillian Anderson – Jennifer Nadel: Mi nők
Mark Wolynn: Örökölt családminták
Kevin Costner – Jon Baird: Felfedezők Társasága
Robert Seethaler: Egy egész élet
Elena Ferrante: Briliáns barátnőm
Elena Ferrante: Az új név története
Roald Dahl: Boszorkányok
Kelen Károly: Egy birodalom ébredése
Junot Díaz: Oscar Wao rövid, de csodálatos élete
Alaya Dawn Johnson: Nyárherceg
Kai Meyer: A betű mágusa
Jason Matthews: Vörös veréb
Sarah Pinborough: 13 perc
Marceline Loridan-Ivens: És te nem jöttél visszaÖsszesen tizenhárom könyvet olvastam el, kettő folyamatban van, ezek összege pedig 3859 oldal, a Molyon pedig ti is meg tudjátok nézni, hogy pontosan mely könyvekről van szó. Mindy Kaling könyvén nagyon gondolkodom, hogy félbehagyom, mert februárban nem is volt a kezemben, annyira mégsem érdekel, mint hittem, de azért még mindig nem szívesen hagyok semmit félbe, ha csak nem borzalmas vagy bosszantott fel. Ez majd a március dilemmája lesz.

Ez a hónap meglehetősen hosszú volt, még úgy is, hogy egyébként ez az év legrövidebb hónapja. Nagyon sok dolog történt – jó is, rossz is –, de összességében nincs okom a panaszra. Azt hiszem, nagyon sok év után ez az első olyan februárom, ami nem borzalmasan telt, és ezért nagyon hálás vagyok. A márciust, de leginkább a tavaszt és a jó időt, a napsütést pedig lelkesen várom 😊


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése