2018-02-26

Könyves doboz körkép: újdonságok a hazai piacon


Az elmúlt néhány hónapban kis hazánkban is megjelentek a könyves meglepetéscsomagok / könyves dobozok. Röviden és tömören ezeknek a külföldön már hódító, havonta megjelenő pakkoknak az a lényegük, hogy minden hónapban kap a megrendelő egy dobozt, melyben talál egy (vagy több) könyvet, illetve olvasós meglepetéseket, mint például könyvjelző, nasi, vagy tematikus ajándéktárgyak.
„A MyBookZ könyves doboz minimum 2db könyvet rejt. A két könyv kategóriáját te választhatod ki, kizárva így az olyan könyveket, amelyek nem érdekelnek. Természetesen meg is oszthatod a dobozt, az egyik könyvet magadnak a másikat gyermekednek, barátodnak, családtagnak. A hat kategória közül kettőt választhatsz, persze minden hónapban választhatsz másik kategóriát.

A kategóriák:

Gyerekkönyvek 3-7 évig
Gyerekkönyvek 8-12 évig
Young Adult
Non-Fiction (ismeretterjesztő, igaz történetek)
Womens Fiction (könnyed csajos témák, romantika)
Misztikus (fantasy, sci-fi, krimi)

Mitől prémium?

A könyvek különlegesen válogatott minőségi kiadványok. Természetesen, a könyvek mellet meglepetéseknek is marad hely. Mivel a meglepetés az meglepetés, annyit árulhatunk, el lesznek az olvasáshoz használható hasznos dolgok. E mellet magyar kézművesek egyedi termékei fogjátok megtalálni, kizárólag kiváló minőségű, prémium különlegességek kapnak helyet, legyen az valami finomság, akár kozmetikum, dísztárgy. A kézműves termékek nem csak minták, hanem teljes értékű ajándékok! Igyekszünk olyan meglepetéseket a dobozba rakni, amelyek nem nehezen beszerezhető
ritka termékek, valódi prémium értékeket képviselnek.

Fontosnak tarjuk kiemelni, hogy számunkra igen fontos a doboz fenntarthatósága, ezért úgy gondoltuk a környezetvédelmet és az újrahasznosíthatóságot tartjuk szem előtt. A MyBooKz doboza és tartalma minél kisebb mértékben hagyjon nyomot a természetben ezért újrahasznosítható és teljesen természetes anyagokból készül! Reméljük, abban mind egyetértünk, földünk csak egy van és
támogassuk együtt azt az elvet, hogy vigyáznunk kell rá.”

A MyBookZ Facebook-csoportja itt érhető el.


„Minden doboz tartalmaz egy frissen megjelent YA könyvet, amelynek műfaját előre közöljük ugyancsak, így mindig tudni fogjátok, hogy Fantasy, Romantikus vagy épp Kalandregényre számíthattok.

Könyves meglepetések: az előre meghirdetett témához, illetve könyvhöz kapcsolódó ajándékok, amelyek lehetnek bögrék, zoknik, párnahuzatok, könyvjelzők, gyertyák és még sok más, egy könyvmolynak mindenképpen örömet szerző ajándékok.”

A BASC dobozairól írtam már, ha kíváncsiak vagytok, akkor ide kattintva éritek el a bejegyzéseimet.

A Book A Sloth Club Facebook-csoportja itt érhető el.


Lakatos Levente könyves doboza ez, melynek előhírnöke a Valentin-napi doboz volt. Az első Candy Book nőnapra, azaz március 8-ra lesz időzítve, illetve publikus konkrétumok nincsenek még, annyit viszont elárult Levente, hogy prémium, csajos, de felnőtt csomagra számíthatnak a megrendelők, minőségi könyvvel és ajándéktárgyakkal.

A Candy Book Facebook-csoportja itt érthető el.„A BubbleBook egy havonta megjelenő könyves meglepetés csomag, amelyben helyet kap egy maximum 90 napja megjelent magyar nyelvű romantikus és/vagy fantasy regény, és a havi témával összhangban lévő 4-6 könyves apróság. A későbbiekben mindenféleképp szeretnénk az angol nyelven olvasók kedvébe járni így a közeli jövőben mindenképp szeretnénk az angol nyelvű csomagot is elérhetővé tenni. 
Célkorosztályról és nemről nehéz pontosan beszélni, mert úgy gondoljuk, hogy a csomagokba tervezett könyveket 15-16 éves korosztálytól bármilyen korú és nemű személyek kedvelhetik. Bár meg kell mondjuk, hogy az elő csomagunk, tehát a bloggereknek küldött teszt csomagunk, akaratlanul is inkább a nőnemű olvasóinknak kedvez.   Az elő csomagunkról a napokban már több infóval fogunk szolgálni a közösségi oldalainkon.

Hogy miben más és különleges a könyves csomagunk, azt leginkább a nevünkhöz tudnánk vissza vezetni és így a nevünk is értelmet nyer. Tehát minden csomagban helyet kap majd egy fürdőbomba vagy kézműves szappan. Persze ezen elemeken kívül más is lesz a csomagban, de az legyen meglepetés. :) De egy biztos, hogy a lehetőségekhez mérten mindent megteszünk, hogy kézműves tárgyak kerüljenek a csomagba. 

A megrendelés menetéről annyi, hogy csomagjainkat a www.bubblebook.hu címen elérhető webshopon keresztül tudjátok majd megrendelni. Minden hónap első hetében nyílik majd meg a rendelési időszak. Egyelőre csak havi lebontásban lesz lehetőség megrendelni a csomagokat, de mindenképp szeretnénk 3 illetve 6 hónapos lebontásokat lehetővé tenni a jövőben.

Az egy havi csomag ára 8.990 Ft lesz, viszont a rendelési felületünkön mindenki számára lehetőséget biztosítunk a kedvezményes vásárlásra, kuponokon keresztül.”

A BubbleBook Facebook-csoportja itt érthető el.


A Könyvmolyképző Kiadónál eddig úgy tűnik, hogy ez az egy (karácsonyi) doboz jelent meg, habár rögtön három fokozatban: Happy, Luxury, VIP. Jelenleg a weboldalukon még mindig ezek találhatóak meg, ám kíváncsi vagyok, hogy rendelhetőek lesznek-e újabb témákkal.


Ha felkeltették az érdeklődéseteket az új belépők, akkor mindenképpen érdemes lesz rájuk odafigyelni, hogy melyik cég milyen dobozt kínál, kinek melyik nyeri el a leginkább a tetszését.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése