2018-03-08

UNBOXING | Candy Book (2018. március)


A nagy-nagy titkolózás után elindult Lakatos Levente meglepetésdoboza, és azt kell hogy mondjam, wow! Ó igen, és az első gondolatom kibontás után az volt, hogy a Candy Book egy remek névválasztás, már ami a csomag tartalmára vonatkozik, ugyanis szó szerint teli van édességgel a doboz, de beszéljenek inkább a képek helyettem 😊


A képek kattintásra megnőnek, így Levente üzenete is, melyből kiderül, hogy hogyan válogatta össze a doboz tartalmát, és mi a célja a Candy Booknak. A sorokat olvasva nagyon mosolyogtam, ugyanis bevallom, nem tudtam, hogy a Happy Socks svéd márka. A zokni egyébként snassz ajándéknak tűnhet, de egyrészt mindenki használja, másrészt én azért is örülök neki, mert a BASC karácsonyi dobozában is zokni volt, amit eddig egyszer viseltem, és egy szép emlékem köthető hozzá. Ezt a szép színes és svéd darabot elteszem majd egy kicsit későbbre, és kiderül, hogy mit hoz a jövő. (Persze butaságnak tűnhet az utolsó gondolatmenet, de én mégis hiszek az ilyesmiben.)
Könyves doboz, szóval íme a sok-sok csoki és cukorka alatt a könyv: Leisa Rayven – Megtört Júlia, ami a Starcrossed-sorozat második része (az első a Hitvány Rómeó, ami Levente Valentin-napi dobozában volt benne).


A dobozban tényleg szó szerint rengeteg édesség van, gyakorlatilag mindenféle. Örülök, hogy sok olyan nasi került bele, ami nem mindennapi, így van lehetőségünk a szokványostól eltérőeket is megkóstolni, ha pedig megtetszik, akkor a CandyLanden be is tudjuk szerezni.

Nőnap apropóján belekerült a dobozba egy kis művirág is, aminek még nem tudtam rájönni a funkciójára; illetve az üzenetben említett könyvjelző is benne volt a csomagban ("Igyál egy forró kávét, olvass jó könyvet!" – köszi, végre nem a teát párosítja valaki automatikusan a könyvekhez 😀 /egy bevallott kávéfüggő/). A bejegyzés elején szerepel a képeken még a színező és a matricák is, ezen felül a könyvsorozat első részéhez egy kedvezménykupon, továbbá egy sorsjegy, ami ha nyertél, akkor kedvezményt tartogat Levente webshopjához.Végül pedig egy csoportkép, amin minden rajta van (valamennyire). A doboz design-ja pedig azért nem látszik teljesen, mert két matrica is van rajta a tetején a szállítással kapcsolatosan, azokat inkább letakartam.

Mindent összegezve a nassoló olvasóknak tökéletes ez a doboz, azt viszont sajnálom, hogy egy sorozat második része került bele a dobozba.

A Candy Bookot pedig megtaláljátok Facbookon oldalként és csoportként, illetve Instagramon is.


2 megjegyzés:

  1. A könyv kivtelével ezeket én is szivesen megvenném a Tescoban vagy a Ferenciek terén lévő kínai mindenes boltban. :D Mondjuk akkor egész nap otthon ülnék és enné, ami valljuk be nem épp egészséges.😵😂 A sporttal meg nem vagyok, akkora bartsággal, hogy ledolgozzam, na de neked jó nassolást!😀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem egyben fogom megenni őket, sőt, szerintem egészen sokáig kitart majd :)

      Törlés