2018-03-10

UNBOXING | Ötórai tea – BOOK A SLOTH CLUB (2018. március)


Ismét jelentkezem a Book A Sloth Club dobozával, melynek a márciusi magyar témája az Ötórai tea volt. Ebben a hónapban nem csak hogy szintén nem néztem meg a tartalmát hamarabb másoknál, de azon sem gondolkodtam, hogy mi lehet benne – pedig ha csak egy kicsit is belegondol az ember, akkor egészen egyértelmű. De nekem így nagyobb volt a meglepetés!

Miközben hazahoztam, már sejtettem, hogy bögre is lesz benne, mert a súlya és a hangja alapján nyilvánvaló volt, bár azért elgondolkodtam, hogy az előzőben is volt, akkor biztos rosszul gondolom. De nem, mint ahogy a képeken is látjátok, bizony bögrét is rejtett a csomag, ám volt benne némi csavar.A bögre ugyanis tökéletes teázáshoz, azaz rendelkezik tartóval, amibe a teafüvet szórhatod (hmm, akkor ideje lenne beszerezzek néhány féle szálas teát is), illetve egy porcelán tetővel, ami szintén illeszkedik a bögréhez. Maga a bögre mintája nagyon cuki, ötórai teás hercegnős. Egy dolog jutott viszont eszembe erről, hogy például gyógyteát nem célszerű fém szűrőben áztatni, mert nem tesz jót neki – ehhez viszont a BASC csapata mellékelt egy lajháros szilikon "teatojást" 😊 A képen még a kétféle teasüti, egy könyvjelző, és egy kis dobozos London tea (MT14) látható, illetve egy fürdőbomba – nekem borsmentás került a csomagba.


Számomra a doboz nagy meglepetése, és talán legnagyobb öröme a könyv volt, amit kinéztem már magamnak egy ideje, de mivel YA és romantikus, ezért hezitáltam még. Ezen az egy dolgon gondolkodtam csak a dobozzal kapcsolatban hamarabb, hogy hátha ez a könyv kerül bele, és tessék! 😀 A képen még látható a kandispálca.Végezetül pedig a dobozban szereplő dolgok listája, és a bögre egy kicsit közelebbről. Összességében nekem az eddigiek közül ez a doboz tetszik a legjobban, egyrészt a könyv miatt, másrészt pedig mert hiába kevesebb(nek tűnik) az ajándékok száma, mégis kihasználhatóbbak. Aranyosak az apró csecsebecsék, de bevallom, ezekkel a mindennapokban nem igazán tudok mit kezdeni, ellenben a mostani dobozban lévő dolgokat maximálisak hasznosnak érzem.

A Book A Sloth Clubot megtaláljátok Facbookon oldalként és csoportként, illetve Instagramon is.


1 megjegyzés: