2018-03-24

UNBOXING | Tesztdoboz – MyBooKz (2018. március)


Hozzám is megérkezett a legújabb könyves doboz, mellyel a MyBooKz rukkolt elő. Azon szerencsések egyike között vagyok, akik a tesztdobozt bemutathatják, szóval íme a képek arról, hogy mit tartalmazott ez az elég nagy csomag 😊Ezeknek a könyveknek nagyon örülök, mert noha mostanában nagyon sok jellemzően "női" vagy "tini" könyv kerül a kezembe (és a blogra), a fő kedvenc műfajom a krimi-horror-thriller vonal, és A halál szobrásza ez a kategória. Talán egyetlen szépséghibája, hogy egy sorozat negyedik része, de ennek még utána fogok nézni, hogy különálló kötetként is olvasható-e. A Tűzben égve pedig szintén telitalálat, mert mostanában sok önsegítő (ilyen címkéje van Molyon) könyvet olvasok, szóval a könyvválasztás azt hiszem tényleg remek ebben a dobozban, ebben a két témában.


Kávés gyertya, aminek eredetileg csak nagyon-nagyon gyenge kávéillata van (vagy csak az én orrom van még mindig bedugulva), még nem gyújtottam meg. Viszont valódi kávészemeket ír, így úgy vélem, nem reménytelen a dolog. Mennyei kávéillat egy kávéimádó szobájában, remek!


Palma forró csokoládé két tasakban, illetve egy bögre, melynek mindkét oldalán ott a Palma logo. Nagyon szeretem a levendulát, habár a fehércsokit nem kóstoltam még folyékony formában, így kíváncsi vagyok rá. Külön öröm, hogy kettő tasak van, így tuti nem tologatom, hogy á, majd később, ez csak egy, különleges alkalomkor kell meginni.


Könyvjelzők, a másik oldaluk az első képen látható. Ez az, amiből azt hiszem, sosem elég, ráadásul a dobozban lévő könyvek rövid leírása szerepel rajtuk.


Könyvjelzők és a két könyv szerzőjének üzenete, a másik oldalukon magyarul is olvashatóak.


Mindent összefoglalva nagyon tetszik a doboz, mert egyrészt nem csak YA könyvet lehet kérni bele – a két műfajt az olvasó választhatja ki –, illetve hasznos, hasznosítható ajándékok vannak benne. És egy bögre, amiért az én bögregyüjtögető- és imádó lelkem máris odáig van meg vissza.


MyBooKz honlapján március 31-ig tudtok előregisztrálni, sorsolás április 1-jén lesz, és három szerencsés egy-egy éles dobozt nyer. Az első éles dobozok ekkor válnak rendelhetővé, igaz, kissé borsos 13.490 Ft-os áron, amivel a legdrágábbá ugrott elő a témában a hazai piacon, viszont a TEKLA123 kóddal 10% kedvezményt kaptok az árából.

A MyBooKz prémium szolgáltatást ígér, amihez valóban kissé kevésnek hathat két könyv, egy gyertya, két tasak forró csoki, és egy bögre, viszont többször kihangsúlyozták, hogy ezekbe a tesztdobozokba direkt nem tesznek bele annyi mindent, mint amit az élesekbe terveznek; ráadásul tematikus ajándékok sem lesznek a dobozokban, hanem inkább olvasáshoz köthető tárgyak, élményt nyújtó eszközök:, ebből volt ízesítő a gyertya és a forró csoki. Nekem a tesztdoboz és az elgondolás szimpatikus, így kíváncsi vagyok, hogy élesben mit várhatunk.

A MyBooKz-t megtaláljátok Facebookon oldalként, csoportként, illetve az Instagramon is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése