2018-04-05

Rupi Kaur – milk and honey

FÜLSZÖVEG: The book is divided into four chapters, and each chapter serves a different purpose; deals with a different pain; heals a different heartache. milk and honey takes readers through a journey of the most bitter moments in life and finds sweetness in them because there is sweetness everywhere if you are just willing to look.

INFORMÁCIÓ: 
Kiadó: Andrews McMeel Publishing 
Oldalak száma: 208
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 202 g
ISBN: 9781449474256
Nyelv: ANGOL
Kiadás éve :2016 
Illusztráció: RAJZOKKAL

SZERINTEM: Ez az a verseskötet, aminek a lapjai (fényképezve) nagyon sokszor és nagyon sok helyen szembe jöttek már velem, és nagyon kíváncsivá tett. Nem hiába.

Ahogyan a fülszöveg is írja, a kötet négy részre van osztva, mind másféle fájdalommal birkózik meg, vagyis három, mert van egy healing rész is.

A versek nagyon rövidek és tömörek (kivéve egy-két írást, ami inkább írás, mint vers), s noha rövid és tömör, ettől függetlenül azt éreztem nagyon sok ilyen versnél, hogy hihetetlenül beletrafált abba, amit érzek, tökéletesen megfogalmazta a szituációt, amiben benne voltam, amikor olvastam. Egyszerűen sokszor fájt, mert túl őszintének éreztem, és voltak olyan versek is, amik csak simogattak, amolyan minden rendben lesz-módon.

A kötet igazából Kaur kvázi kitárulkozása, de ettől függetlenül sok-sok millió ember érzi sajátjának és azonosnak az írások nagy részét. Egy próbát megér a kötet, bár azt hiszem, fiatal lányok előnyben vannak, hogy elnyerje a tetszésüket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése