2018-05-03

UNBOXING | Dobozba zárt világ – Twister Media (2018. Könyvfesztivál)A Könyvfesztiválon nagyon meglepődtem, amikor a Twister Mediától kaptam egy könyves dobozt, mert őszintén bevallom, én a Holló a hollónak című könyvre számítottam (ami a Vörös betűkkel folytatása, és már nagyon vártam), mert egy rejtélyes e-mailt kaptam, hogy meglepetés vár a standnál. No de lássuk, hogy mit is rejtett a meglepetéscsomag, ami a Dobozba zárt világ nevet viseli, és úgy tűnik, újabb belépője a könyves dobozok egyre bővülő piacának.
Krausz Emma könyvét, az Osztályképet rejtette a csomag, ami egy friss megjelenés, illetve azt lehet még róla tudni, hogy a szélén kiálló kis lapok – post itek, hogy pontosítsak – az író jegyzeteit tartalmazzák. A könyvet még nem kezdtem el olvasni, de szerintem nagyon izgalmas így belelesni a folyamatba, hogy hogyan készült és változott a szöveg, szeretem az ilyen kis apró plusz érdekességeket.

A könyvhöz egy számomra nagyon telitalálat ajándék ez a tasi (könyvtasi), amit azóta magammal hordok, és igazából két könyv is belefér, szóval nem csak hasznos, hanem nagyon praktikus is. Ennek nagyon örülök, mert nézegettem könyvkabátokat és ilyen tasikat, csak nem igazán tudtam eldönteni, hogy tényleg szükségem van-e rá. Nos, talán így a ritka véletlen sérülések is elkerülhetőek, ha csak nem vagyok extra szerencsétlen, mint a dobozzal, amit körülbelül háromszor locsoltam meg kávéval, de elég jól bírta a strapát.
A könyvjelzők és az írónő üzenete mellett a dobozban lapult még egy ceruza, és egy szilikon könyvjelző, ami arra hivatott, hogy az oldalon belül a sort se felejtsük el olvasás közben. Bevallom, ezzel kapcsolatban egy kicsit szkeptikus vagyok, mert félek, hogy megsérti a könyvet, de ki fogom próbálni, úgy a biztos.
A végén pedig két csoportkép. Hamarosan nekikezdek a könyvnek; a dobozt pedig köszönöm a Twister Mediának :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése