2018-06-06

Könyvbemutató: Csernus Imre – A harcos


A blogon talán egy kicsit szokatlan dologgal jelentkezem: könyvbemutatós élménybeszámoló, de ez is csak miniben, hiszen az előbb fejeztem be a könyvet, így inkább abban a bejegyzésben fejtem majd ki a gondolataimat. A képekért köszönet a Jaffa Kiadó fotósának :)
Mint tudjátok, nagyon szeretem Csernus doki munkásságát, így hatalmas öröm volt a tegnapi sajtóreggeli, ahol ráadásul az első sorban ültem, és onnan hallgattam, ahogyan mesél az új könyvéről – pontosabban fogalmazva Mörk Nóri faggatta bizonyos részletekről, mely a kötetben is benne van.

Maga a könyv, illetve ez az interjú azért is volt nagy dolog, hiszen végre nem a pszichiátert, hanem az embert is megismerhettük – Csernus doki mesélt a kávé iránti szenvedélyről, arról, hogy hétvégente pincérkedik, vagy hogy imádja a fizikai munkát, na és persze azért a lelkifröccs sem maradt el (szerencsére). Örülök neki, hogy ez a könyv olyan felemás, szóval kicsit terelgeti az olvasót, ahogyan eddig, de rengeteg dolgot megtudhatunk a magánéletéről is. Bővebben majd a könyvértékelésben :) Örülök az eseménynek, mert nagyon jól éreztem magam, sok új embert ismertem meg, és sok kedves ismerőssel találkoztam, Csernus doki pedig teljesen más volt, mint amit az előadásairól rémlik (persze, tudom, két külön műfaj).Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése