2018-09-30

2018. szeptemberi beszerzések


Nos, eljött a szeptember vége, és ezzel együtt az idő, hogy megmutassam, milyen könyvek is érkeztek hozzám ebben a hónapban. Összesen 14 kötetről van szó, illetve egy határidőnaplóról.Hendrik Groen: Amíg élünk
Talulah Riley: Szerelem két felvonásban
Daniel Cole: Hóhér
John Williams: Butcher's Crossing
Michael I. Bennett – Sarah Bennett: Fr@ncba az érzelmekkel
Michael Bennett – Sarah Bennett: Fr@ncba a szerelemmel
Benyák Zoltán: Az utolsó emberig
Gillian Flynn: Éles tárgyak
Barry Lyga: Gyilkosokra vadászom
Virginia Woolf: Mrs. Dalloway
Madách Imre: Az ember tragédiája
Johann Wolfgang Goethe: Az ifjú Werther szenvedései

A képen a Ghostman nincs rajta, mert tegnap – tanulás helyett, természetesen – kicsit átrendeztem a szobám, és a már olvasott könyveket is elpakoltam. Hirtelen nem találtam, de a bejegyzés fent van a blogon, és egyébként remek könyv (az első részt is ajánlom). A pakolás eredménye továbbá ez a szivecskés ikeás szőnyeg is, na és a tiszta íróasztal, ami fölött egész vasárnap görnyedek, mert annyi tanulnivaló, lecke, és egyéb van, hogy a blogolás is ilyen guilty pleasure szünet. Hiába, senki nem viccelt azzal, hogy a másodév sokkal nehezebb lesz, mint az első (skandin).

A szeptember egyébként elég vegyes volt minden szempontból. Az eleje nyugisan indult, aztán elszabadult a káosz, többek között ezen a héten gyakorlatilag nem is igazán tudtam olvasni – ellenben múlt hétvégén 1,5 könyvet kiolvastam.

Szeptemberben 14(+1) könyv került hozzám; 10 könyvet olvastam ki; hét folyamatban van, ez összesítve pedig 3510 oldal. A 2018-as listát tekintve pedig 82/153 köteten állok.

A képen látható határidőnapló pedig egy különleges darab, melyet igyekszem mihamarabb megmutatni nektek videó és képek formájában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése