2018-09-02

2018. szeptemberi olvasmánytervek


Új rovatot indítok a blogon – most kedvem volt a fotózással bíbelődni, így leginkább azért is –, illetve most épp felgyűlt pár reci, amikhez még nem jutottam el, hogy olvassam őket. Impulzusolvasó vagyok egyébként, amihez épen kedvem vagy hangulatom van, ezért is volt lehetséges, hogy augusztusban volt, amikor egyszerre 11 könyvet olvastam felváltva.


Alice Walker: Bíborszín
Jo Nesbø: Macbeth
Stephen King: Minden sötét, csillag sehol 
Bjørn Berge: Eltűnt országok nyomában
Angela Marsons: Halálos játék
Han Kang: Nemes teremtmények 
Guillaume Musso: Az angyal hív 
Finy Petra: Akkor is 
Sándor Anikó: Thaiföldi feleség
Carolina Schutti: Mezítláb a selymes fűben
Clare Azzopardi: Pár női név
Meik Wiking: Lykke 

Ez a tizenkét könyv soknak tűnhet, de azért van közte nem egy nagyon rövidke is, na meg olyan kötetek, ahol az adott szerzőtől olvastam már, és tudom, hogy egy szuszra befalós könyveket írnak (például Marsons és Musso). Van néhány könyv, ami már rég nálam van, és ott a Minden sötét, csillag sehol is, ami már régóta a szívem vágya volt, most pedig végre megvan! A King família egyébként is mostanában nagyobb rajongást élvez nálam, mint az eddigi lappangó időszakban, így azt érzem, hogy nyáron a havi egy King minimum lett nálam.


Kíváncsi vagyok, hogy hány könyvet sikerül ténylegesen is elolvasni ebből a kupacból, mert nekem az olvasás hobbi, kikapcsolódás, szórakozás, így nem ragaszkodom görcsösen egy listához sem – ezért ez is csak hozzávetőleges. Ráadásul 10-én elkezdődik a szorgalmi időszak is, így az első néhány hétben valószínűleg zombiként bolyongok majd a fáradtságtól.

Ez a bejegyzés viszont most arra jó volt, hogy elővegyem a gyertyáim, és felavassam az új fotóháttereim közül az egyiket – a másik kettőt is hamarosan láthatjátok élesben, illetve tervezek még néhányat beszerezni, hogy nagyobb legyen a választék 😉

Ti szoktatok előre tervezni olvasás terén, vagy abszolút kedv- és hangulatfüggő a dolog?

Még több könyves kontentért kövessetek Instagramon, Facebookon, és csatlakozzatok a blog csoportjához 😊


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése