2018-11-04

5. Blogszülinap


Eljött ez a nap is, hihetetlen, de ötéves lett a blog! Ilyenkor mindig elfog a nosztalgia azzal kapcsolatban, hogy hogyan indult el a felület, mik jártak akkoriban a fejemben, hogyan álltam hozzá – nem utolsó sorban pedig amiatt, hogy mennyire hihetetlenül sok dolog változott azóta, akár itt a blogon, akár az életemben.


Talán a legnagyobb változást azzal kapcsolatban hozta, hogy az életem (ismét) aktív része lett az olvasás, és természetesen az írás is. Egy olyan világba kerültem bele, amiért hálás és büszke lehetek, hiszen olvasni nem csak remek kikapcsolódás, de fejleszti a memóriát, a képzelőerőt, és nem utolsó sorban egy olvasó választékosabban is tudja kifejezni magát akár írásban, akár élő szóban; az írással egybekötve pedig például egy beadandó esszé sem okoz problémát.

Köszönöm azoknak, akik a félénk indulás óta is velem vannak, és mindenkinek, akik akár rendszeresen olvasnak, akár néha-néha kattintanak a "gyermekemre", és kíváncsiak a véleményemre, mert nekem hihetetlenül sokat jelent. 

💗


2 megjegyzés: