2018-11-18

Karácsonyi könyvajánló (2018) #1 – karácsonyi témájú könyvek


Idén azt hiszem, bátran mondhatom, hogy túl korán kezdtem el a készülődést, és az ünnep hangulata is azonnal magával ragadott, amikor kitaláltam november közepén, hogy akkor vágjunk bele! 2018-ban több körben tervezek könyvajánlót csinálni – ez az első például egy általános, karácsonyi könyvekről szóló bejegyzés, de később a ha könyvet szeretnél ajándékozni a szeretteidnek, akkor kinek mit válassz-típusú posztokra is gondoltam.


Matt Haig: Karácsony ​apó és a csokitojás
Guillaume Musso: Holnap 
Stephen King (Richard Bachman): Az átkozott út
Debbie Macomber: Első hó
Stephanie Perkins (szerk.): Ajándékba adlak
Agatha Christie: A karácsonyi puding esete
Peiker Éva (szerk.): Csodákkal teli éjszaka
Catherine Rider: Csók ​New Yorkban
J. R. R. Tolkien: Karácsonyi ​levelek
Fekete István: Régi ​karácsony
Joe Hill: NOS4A2
Tim Burton: Karácsonyi lidércnyomásAz utóbbi néhány évben elolvastam pár karácsonyi történetet, legyen az romantikus, klasszikus, krimi, vagy ifjúsági; a linkekre kattintva ezeket érhetitek el. Matt Haig új könyve pár hét múlva érkezik – ezt nagyon várom –, és kíváncsi vagyok, hogy ezen kívül milyen új megjelenések lesznek az ünnep témájában.

Azt hiszem, sokkal több könyvet is meg tudtam volna mutatni nektek képeken, de a könyveim több helyen vannak, így furcsa helyzetben vagyok. A lista viszont ad egy támpontot, habár természetesen ennél sokkal több olyan könyv van, mely karácsonykor játszódik, akár szorosan véve, akár érintőlegesen.

Én már nagyon várom a decembert, illetve a többi karácsonyi témájú bejegyzést, amiket tervezek 😊🎄


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése