2018-12-29

ÉVÖSSZEGZÉS: MIT VALÓSÍTOTTAM MEG A 2018-AS KÖNYVES ÉS BLOGOS TERVEIMBŐL


Azt hiszem, idén kijelenthetem, hogy nagyjából sikerült mindhárom pont. habár nem 100%-osan, de talán ez is több, mint az elmúlt év "termése". Íme az eredeti lista.
Több olyan bejegyzést szeretnék, ami nem könyvértékelés. Nagyjából összejött, de tulajdonképpen még dolgozhatnék rajta. Ötletem van/volt, amiket meg is fogok írni, csak ehhez egy kicsit nyugisabb időszakra van szükségem, mint amilyen 2018. második fele volt. Annak örülök, hogy ezek a posztok java részt saját képekkel illusztráltak, szóval lassan, de biztosan halad a dolog.

Rendszeresebben szeretnék posztolni a blogon és a közösségi médián. Igazából ez még mindig totálisan hullámzó – van, hogy napokig semmi, aztán posztdömping, de ezt kezdem elengedni. Az a mókuskerék, amiben benne vagyok, egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy napi szinten ott üljek az Insta és a Facebook fölött, a blogon pedig még mindig tartom, hogy inkább ne legyen bejegyzés, mint hogy pocsék legyen. Egyébként idén összeszedettebb voltam, mint tavaly, már ami a bejegyzések mennyiségét illeti :)

Szeretnék norvégul és bolgárul olvasni. A norvég annyiban jött össze, hogy a kötelező irodalmakat és a kiegészítéseket kénytelen vagyok elolvasni, de most már világosan látom, hogy magyarul vagyok biztos a dolgomban, magyarul tudom maximálisan élvezni a könyveket. Nincs ezzel semmi baj, megpróbáltam, nem sikerült, maradok az alapoknál.

Ez a három pont viszont tökéletes volt arra, hogy rájöjjek, vannak dolgok, amiket egyszerűen csak el kell engedni. Kipróbáltam, nem jött össze, majd egy másik periódusban lehet, hogy teljesen más lesz az életem, és az életritmusom. Amíg egyetemre járok és dolgozok mellette, addig pedig marad hasonló a helyzet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése