2019-01-28

Colleen Hoover – Ugly ​Love: Csúf szerelem

Colleen Hoover – Ugly ​Love: Csúf szerelem megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a Rubin Pöttyös Könyvek sorozatban
FÜLSZÖVEG: Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát: Ne kérdezz a múltról! Ne várj semmit a jövőtől!

Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték.

A szív érzelmekkel telik meg.
Az ígéretet megszegik,
A szabályok összekuszálódnak.
A szerelem csúf fordulatot vesz.

Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!


INFORMÁCIÓ:
Oldalak száma: 323
Borító: KARTONÁLT
Súly: 390 g
ISBN: 9789634571100
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2018
Sorozat: RUBIN PÖTTYÖS 
Fordító: Barthó Eszter

SZERINTEM: A sikeres vizsgák után a hétvégére kerestem egy olyan könyvet, ami kivételesen kívül esik a komfortzónámon: egy romantikus, könnyed kötetet, mert most erre vágytam. És remekül döntöttem, mert a maga nemében Colleen Hoover nem okozott csalódást most sem – korábban a Never Never sorozattal már megismerkedtem vele.

Ugyan a hétvégén nem az Ugly Love volt az első, amit az írónőtől olvastam, de mégis ez az a kötet, amit mosolyogva és elégedetten tettem le mindenféle de, illetve további kérdések nélkül. Mert pont azt hozta ez a regény, amire vágytam: könnyed kikapcsolódást, pluszban ráadásul annyira beszippantott, hogy letenni sem tudtam.

– Ismeri azt a mondást, hogy: Ha az élet citromot ad… – Készíts belőle limonádét – fejezem be helyette. A Kapitány megrázza a fejét. – Nem így folytatódik. Ha az élet citromot ad, tudd, kinek a szemébe kell spriccelned a levét.

Az Ugly Love egy new adult történet – azaz romantikus, és az erotikus részek sem finomkodnak –, ezek egyébként elég nagy túlsúlyban vannak, s noha a történet a két főszereplő között abszolút kiszámítható, a múltbéli szál csavart egyet a dolgokon. A hat évvel korábbi fejezetekből szépen lassan kiderül, hogy Miles miért idegenkedik annyira a szerelemtől, és miért viselkedik úgy Tate-tel, ahogy, mindeközben a jelenben odáig fut a cselekmény, amikor valamiféle megoldásra mindenképp szükség van. Hoover ad is lezárást, mind kifejtve a múltbéli sérelmeket, mind – nem túl meglepő módon – egymás karjaiba irányítva a főhősöket.

A cselekmény nem túl bonyolult, sőt, a végkifejlet szerintem kiszámítható, de nem is azért vettem a kezembe ezt a könyvet, mert egy csavaros krimire vágytam. A maga nemében egyébként egészen kiváló, Hoovertől épp a harmadik kötetemet olvasom pár nap alatt. Szóval ha valami könnyű romantikus történetet kerestek, ami kikapcsol, akkor az Ugly Love-ot mindenképp ajánlom – nekem eddig ez tetszett a legjobban a szerzőtől.

– A szerelem nem mindig szép, Tate. Van, hogy egész idő alatt abban reménykedünk, hogy a dolgok előbb-utóbb megváltoznak. Hogy minden jobb lesz. Aztán egyszer csak azok kapjuk magunkat, hogy megint ott vagyunk, ahonnan elindultunk, és útközben valahol elhagytuk a szívünket.

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése