2019-02-10

2019. januári beszerzések


A januári beszerzéses poszt "kicsit" megcsúszott, de jobb későn, mint soha, mutatom az év első beszerzéseit. Az első néhány könyv még egy december végi rendelés csúszása, majd egy Múzeum körúti antikváriumos ámokfutás története bontakozik ki a listából, végül pedig egy libris 1 + a második fél áron akciós spájzolás.


A januárról túl sokat nem akarok írni. Hosszú volt, végig szívtam a vizsgaidőszakkal, de talán az utóbbi miatt annyira nem érzékeltem a szürkeséget. Ebben az évben valahogy sokkal könnyebben túllendültem ezen, többször is meglepődtem, hogy milyen türelemmel viselem a hideget. Persze a hónap végére, és így februárra már könyörgök a tavaszért, de erről majd a következő bejegyzésben 😊


Alma Katsu: Éhség
Paul Tremblay: Szellemek a fejben
Celeste Ng: Amit sohase mondtam el
Diana Gabaldon: The Fiery Cross
Diana Gabaldon: A Breath of Snow and Ashes
Nick Hornby: Pop, csajok, satöbbi
Diana Gabaldon: The Scottish Prisoner
Durica Katarina: A rendes lányok csendben sírnak
Irvin D. Yalom: Szerelemhóhér és más pszichoterápiás

Januárban összesen 4123 oldalt olvastam, ez 10 megkezdett és befejezett könyv, illetve négy kötetbe kezdtem még bele. Januárban mindezek mellett elindult a Könyvklub is, melyről egy korábbi bejegyzésben olvashattok bővebben. Ennek a februári témája a Szerelemhóhér, és örülök, hogy a csoportban is egészen nagy az aktivitás 😊 A februárnak pedig lassan vége, így a virágaim és a tavaszi szobadekor is jobban fog legközelebb passzolni az évszakhoz és a fotókhoz (most viszont nem bírtam már ki, hogy ne tegyem oda a nárciszt).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése