2019-02-13

Colleen Hoover – Reménytelen (Hopeless 1.)

Colleen Hoover – Reménytelen (Hopeless 1.) megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a Rubin Pöttyös könyvek sorozatban
FÜLSZÖVEG: Készen ​állsz a reménytelen igazságra? Vagy szívesebben hiszel a hazugságoknak?

Colleen Hoover, a közkedvelt bestseller-író lebilincselő történettel tér vissza. Ez a szenvedélyes, magával ragadó románc két, szörnyű múltat cipelő fiatalról szól, akik az élet, a szerelem és a bizalom útvesztőjében bolyongva együtt ismerik meg az igazság gyógyító erejét.

A korántsem szent Sky végzős középiskolásként találkozik Dean Holderrel – egy sráccal, aki nagy nőcsábász hírében áll. A fiú már a legelső találkozás alkalmával rabul ejti a szívét, ugyanakkor félelmet is kelt benne. A múltjára emlékezteti Sky-t, aki hosszú időn át próbálta eltemetni magában a történteket. Eldönti, hogy távol tartja magát a fiútól, de annak kitartása és ellenállhatatlan mosolya hamar semmivé foszlatja az elhatározását. Dean azonban maga is nyomasztó emlékeket őrizget. Amikor ezekről tudomást szerez, az visszavonhatatlanul megváltoztatja Sky-t, talán örökre szétrombolva lelkében a bizalom érzését.

A múlt mindkettőjükön mély sebeket ejtett, melyek csak akkor gyógyulhatnak be, ha bátran szembe tudnak nézni a történtekkel. Az őszinteség az egyetlen út, hogy végre szabadon, korlátok nélkül éljenek és szeressenek. A Reménytelen egy olyan regény, amitől eláll a lélegzeted. Elvarázsol, magával ragad, transzba ejt. Készülj fel, hogy újra átéld az első szerelmet…


INFORMÁCIÓ: 
Oldalak száma: 406
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 480 g
ISBN: 9789633733943
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2014 
Sorozat: RUBIN PÖTTYÖS KÖNYVEK 
Fordító:Sándor Alexandra Valéria

SZERINTEM: A Colleen Hoover-maratonom egyik "állomása" volt a Reménytelen, és ebben a regényben abszolút nem csalódtam, és nem is találtam benne zavaró tényezőt, vagy olyan dolgot, ami szerintem logika alapján nem igazán passzolt volna. A történet lehengerlő, bravó, Hoover!

Mint ahogyan írtam korábban, Colleen Hoover számomra megmagyarázhatatlanul gyorsan a szívembe lopta magát az írásaival, történeteivel, hiszen nem csak a romantikus-erotikus vonal a fő csapás, hanem minden kötetében egy kicsit mélyebbre is ás a szereplők életében, életszagú mozzanatok kerülnek elő, mindezt pedig úgy tálalja, hogy személy szerint nem tudom letenni a könyveit.

A Reménytelen talán emiatt is plusz, hiszen nem csak Sky és Holder kibontakozó szerelméről szól, hanem arról, hogy Sky nem az a lány, akinek hiszi magát, Holder viszont első pillantásra pontosan tudja, hogy ki is ő. A logikai dolgok számomra mégis felcsendültek, hogy ez vajon így tényleg megtörténhet-e a való életben, ám annyi borzalom és szörnyűség közepette azt hiszem, tényleg van rá esély.

A könyv második része, amikor Sky már mindent tud, és igyekszik utánajárni a múltjának, valami kapaszkodót találni, és a rossz dolgokkal szembenézni, számomra ez volt a legérdekesebb. Több erkölcsi dilemma is felmerült, melyekre az írónő olyan válaszokat dobott a karakterek cselekedetein keresztül, amire abszolút azt tudtam mondani, hogy tökéletesen életszagú.

Sky múltja, és a nagy titok, melyre rájön olyan mozzanat volt számomra, ami nekem viszonylag új, így már csak ezért is azt éreztem, hogy ez a könyv más, és valahogy több, mint az eddig olvasottak eme zsánerben. Ha Colleen Hooovertől még nem olvastatok, akkor ez a kötet remek kezdet lehet, szívből ajánlom.

A sorozat kötetei:
  1. Reménytelen
  2. Reményvesztett
  3. Helló, Hamupipőke!
👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése