2019-02-21

Whitney G. – Alapos ​kétely

Whitney G. – Alapos ​kétely megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a Rubin Pöttyös könyvek sorozatban
FÜLSZÖVEG: A farkamnak megvan a maga étvágya – ami nagy és igen sajátos étvágy. Olyan nőt akar, aki szőke, formás és lehetőleg nem egy kibaszott hazudozó. (Hogy miért, az egy külön sztori.)

Menő ügyvédként nincs vesztegetni való időm párkapcsolatra, ezért névtelen csevegéssel és interneten megismert nőkkel elégítem ki az igényeimet. 

A szabályok egyszerűek: egy vacsora, egy éjszaka, zéró ismétlés. Ez csak alkalmi szex. Nem több, nem kevesebb. Legalábbis így volt egészen Alyssáig. 

Ő egy 27 éves ügyvédnő, könyvgyűjtő és állítása szerint a legkevésbé sem vonzó. Elvileg jogi tanácsokat adtam neki késő esténként, és rábízhattam a heti kalandjaim részleteit. 

De aztán bejött a cégemhez egy interjúra. Egy hallgatóknak kiírt gyakornoki pozícióra… És rohadtul megváltozott minden. 

Az év egyik legerotikusabb könyve, amiben a forró jelenetek mögött mély lélektani összefüggések bontakoznak ki a múltbéli drámák felszínre kerülésével. Hagyd, hogy elraboljon!


INFORMÁCIÓ:
Oldalak száma: 381
Borító: KARTONÁLT
Súly: 450 g
ISBN: 9789634573371
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2018 
Sorozat: RUBIN PÖTTYÖS 
Fordító: Sándor Alexandra Valéria

SZERINTEM: Khmm, nos, ez a könyv pontosan az, aminek látszik. Múltkor beszabadultam a Libribe, és felkaptam az Alapos kételyt, mondván ha már kilépek a komfortzónámból, akkor tegyem meg rendesen. Ez pedig sikerült is, hiszen a vizsgáim után tényleg csak kikapcsolódni szerettem volna, arra pedig tökéletes volt ez a kötet.

Azt kaptam ettől a könyvtől, amit vártam, egy laza kikapcsolódást, no és egy kicsit többet is, hiszen első blikkre azt hittem, hogy a vége valami egészen más lesz. A történet nagy része tömény erotikus tartalom, Andrew kalandozásai, illetve amolyan Tinder-szintű hódítási próbálkozása Alyssa/Aubrey felé, aki vonakodik beadni a derekát. Oké, tulajdonképpen hasonlóképpen indul a történet, mintha felnőtt filmről lenne szó. A két szereplő egymásra talál, kiderülnek a turpisságok, megtörténnek a sértődések, de mivel vonzzák egymást, ezért mégsem mondanak le egymásról.

A kutya ott van elásva, amikor kiderül, hogy Andrew miért is viselkedik úgy, ahogy. Számomra ez elég erősen az Ugly Love-ra emlékeztetett, viszont az Alapos kétely nyelvezete és cselekménye durvább, és inkább erre használnám a felnőtt tartalom jelzőt. A kötet utolsó harmada a múltbéli titkokról szól, ahogy szép lassan felszínre kerülnek, nem mellesleg pedig ezzel együtt meg is enyhül egy kicsit. De csak egy kicsit. Azt hiszem, nem lövöm le azzal a poént, ha leírom, hogy happy enddel végződik a könyv, ráadásul egy olyan mozzanattal, ami homlokegyenest szembe megy azzal, amilyennek Andrew leírja magát az elején.

Talán én lepődtem meg a legjobban azon, hogy mennyire elszórakoztatott a sztori, főleg annak fényében, hogy mennyire idegenkedtem ettől a zsánertől pár hónappal ezelőttig. Valószínűleg én is változom, s noha tetszett, és nem fogja ez a típusú irodalom megváltani a világot, kikapcsolódásnak remek, ha az ember lánya épp hasonlóra vágyik. Mostanában a kezembe vettem néhány Rubin Pöttyöst (ez a vonal a new adult/erotikus a Könyvmolyképzőnél), és az Alapos kételyben volt a legkevesebb lágyság, ha értitek mire gondolok 😉 Az erotikus regényeket kedvelő hölgyeknek remek választás lehet az Alapos kétely.

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése