2019-04-04

2019. márciusi beszerzések


Márciusban nagyot fordult velem a világ, egy kicsit szabadabb lettem, a hónap elején még kitartott a februári olvasásdömping, de aztán mélyrepülésbe kezdtem. Ezt most valahogy nem is bánom, hiszen sok jó dolog történt velem.

Márciusban összesen hat könyv került hozzám, amin én is meglepődtem. Ez azt jelenti, hogy talán most már egy kicsit be tudom érni magam, már ami az idei új polclakók elolvasását jelenti. Mondjuk ezen nem igazán segít, hogy a könyvtárban is rendszeres látogató vagyok, de hát ha egyszer olyan könyveket is el tudok így olvasni, amik kvázi beszerezhetetlenek boltban, akkor nem bánom.

No de lássuk a márciusi könyvkupacot:


Sissel Jo-Gazan: A dinoszaurusz tolla
Dacia Maraini: Végállomás Budapest
Soma Mamagésa: Egységben önmagammal
L. Stipkovits Erika: Közelebb egymáshoz
Acsai Roland: Pillangókisasszony

Márciusban összesen 2656 oldalt olvastam, hat könyvet fejeztem be, háromban pedig még benne vagyok. A 2019-es összes könyvet tekintve pedig 13/24-en állok. A hónap második felében a könyvekből leginkább csak csipegettem – egy kicsit ebből, egy kicsit abból olvasgattam, éppen az aktuális hangulatomnak megfelelően.

Könyves szempontból karcsú hónap volt, de mint írtam, más dolgokra helyeződött át a hangsúly, így remek hónapot zártam. Áprilisban pedig Könyvfeszt is lesz, alig várom!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése