2019-11-14

Hatéves lett a Tekla Könyvei!


Igaz, picit megcsúsztam az örömhír közzétételével, mert november 4-én töltötte a majdnem iskoláskort a blog, de mindenképpen meg szerettem volna emlékezni róla! Hat év, az azért nem semmi, legalábbis szerintem, úgy általánosságban nézve, magamhoz viszonyítva meg aztán pláne nem!

Ilyenkor szoktak a bloggerek nyereményjátékot indítani, amit én most inkább kihagynék, mert az elmúlt időszakban pocsékul menedzseltem őket (főleg Instán), szóval csak itt, egy blogposzt erejéig örömködöm – és remélem ti is 😍


Minden évben leírom szerintem, hogy mennyit adott a blog és a blogger-lét, és ezt talán most érzem ennél is jobban: nem csak az írás, hanem a közösségi média és annak használata repített el odáig, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot már munkaként is tudom hasznosítani. Ezért szoktam mondani, hogy kergessétek az álmaitokat, mert valóra válhatnak! Persze lehet, hogy először kidobnak az ajtón, és az ablakon kell visszamásznod, és lehet, hogy vért izzadsz a csomó kerülőúton amíg eljutsz odáig, hogy végre azzal és úgy foglalkozz, ahogy szeretnél, de megéri.

És természetesen nem feledkezem meg a közösségről sem, melyért iszonyatosan hálás vagyok! Nem csak a visszajelzésekért, amik miatt általában zavarban vagyok, és nem igazán tudom kezelni (a dicséretet), hanem azért is, mert tényleg érdekesnek és hasznosnak gondoljátok azt, amit csinálok. Én általában megyek a kis fejem után, és ami kipattan belőle, azt meg is akarom valósítani – ti pedig hisztek bennem ❤️

Köszönöm nektek, hogy velem vagytok, és természetesen köszönöm a kiadóknak is az olvasási lehetőségeket! Sokszor emiatt olvasok el olyan könyveket, amiket lehetséges, hogy nem vennék le a polcról, és sokszor ezek a történetek lesznek azok, amik a leginkább megérintenek, nem is beszélve azokról, amikről első ránézésre is tudom, hogy nagyon szeretni fogom.

Hírlevél feliratkozás

* indicates required


Nemrégiben elindult a hírlevelem is, melyhez igen, hosszú évek kellettek, de most itt van, vannak tervek, és remélhetőleg hetente menni is fognak a levelek. Icipici extra, de remélem megér számotokra egy próbát 😊 A hírlevél mellett "üzemel" a facbookos csoport is, ahol visszatért a könyvklub, és ha már visszatérés, akkor újra láthattok könyvajánló videókat a YouTube-csatornámon. Ennek kiegészítéseként pedig elindítottam egy másik csatornát is, ahol picit személyesebb, de mégis sokakat érintő dolgokról fogok beszélni. MInt ahogyan láthattátok, az időmenedzsmenttel hadilábon állok, így a jövőre és a blogra mézve ezt szeretném rendbe tenni, hogy ne ciklikusan legyenek bejegyzések, hanem heti egy napon fixen.

Hat év alatt nagyon sok embert ismertem meg a blog által, akikért rettentő hálás vagyok. Sok tapasztalatot, élményt, tudást adtunk egymásnak; nagyon sokan az élet más területein is inspiráltak, és bízom benne, hogy én is inspiráltam őket valamennyire.

Köszi mindenkinek, és legalább még ugyan ennyit! 🥂

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése