2019-12-03

2019. novemberi beszerzések

2019. novemberi beszerzések a Tekla Könyvei könyves blogon Borisz és Kátya cicákkal

Hát helló újra havi beszerzések bejegyzés! Az elmúlt néhány hónapban sajnos – vagy nem sajnos – szüneteltek ezek a posztok, mert bevallom, egyrészt kissé macerásnak éreztem, másrészt pedig amikor megcsináltam volna, akkor meg már hónap vége volt, úgy mi értelme az előzőt közzétenni? No de az év végére kezdek visszarázódni a normál kerékvágásba, de lássuk is, hogy mi történt novemberben!


2019. novemberi beszerzések a Tekla Könyvei könyves blogon: összesen 25 új könyv novemberben

A múlt hónapban vásároltam szépséghibás könyveket, kaptam recenziós példányokat, rendeltem a Könyvmolyképzőtől, és jártam a Libri ünnepi könyvvásárában, ezek a megmozdulások pedig összesen 25 könyvet tesznek ki:

F. G. Haghenbeck: Frida füveskönyve 
E. Lockhart: Szemfényvesztés
Jókai Mór: Névtelen vár 
Marjane Satrapi: Persepolis
Szabados Ágnes: Van már időd olvasni?
J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve 
Colleen Hoover: Slammed – Szívcsapás
Colleen Hoover: Point of Retreat – Visszavonuló
Colleen Hoover: This Girl – Ez a lány
Colleen Hoover: November 9.
Rysa Walker: Timebound – Időcsapda 
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés 
Cassandra Clare: Elveszett lelkek városa
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Margaret Atwood: Testamentumok
Philippa Gregory: A másik Boleyn lány
Cheryl Strayed: Vadon 
Homonnay Gergely: Erzsi bölcsességei
J. Courtney Sullivan: Eljegyezve
Michael Kogge: Legendás állatok és megfigyelésük – Filmkalauz
Göthe Salmander – Képes kalauz


A Vadont és A másik Boleyn lányt emelném ki innen: előbbiről nagyon sokat hallottam, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy nem hagyom ott, utóbbival kapcsolatosan pedig még nem igazán tudom, hogy hogyan viseltessek, mert nagyon érdekel, kislányként Boleyn Anna volt a kedvenc történelmi (hős)nőm, és a kor, amiben élt mindig is kíváncsisággal töltött el.

Természetesen nem csak ez a kettő könyv fontos a pakkból, hiszen például A Végzet ereklyéi-sorozatot is folytatom, olvasom, a három Colleen Hoover könyv pedig az írói életműből hiányzó darabok; de ott van Margaret Atwood is, aki számomra egy ikon, a Testamentumokat és A szolgálólány meséjét pedig születésnapomra kaptam a Jelenkor Kiadótól, amit ezúton is nagyon köszönök ❤️

2019. novemberi beszerzések a Tekla Könyvei könyves blogon: összesen 25 új könyv novemberben plusz Kátya cica
Kátyát nem a könyvek, sokkal inkább a fényfüzér érdekelte. Nagyon :D

A havi olvasós átlagom is egészen jóra sikerült, ami azt jelenti, hogy 25 könyvet és 6452 oldalt olvastam novemberben, az éves listám pedig 245/116-on áll. Pár napja gondoltam bele, hogy csak az idén megszerzett közel 250 könyv mozgatása is brutális, hát ha még hozzáadjuk az elmúlt cirka 4 évét. Novemberben egyébként 15 bejegyzés került fel a blogra, ami eddig ebben az évben a második legtöbb – július után, amikor 24 poszt született (igen, az egy kemény menet volt :D).

Szerintem csodás novembert zártam, így év végére pedig szeretnék a blogon még annyi bejegyzést, értékelést közzétenni, amennyit lehetséges, amolyan mini saját kihívás.

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése