2020-01-18

CIKI IFJÚSÁGI IRODALMAT OLVASNI? Az olvasás szabadsága a YA/NA könyvek kapcsán


Valóban ciki lenne ifjúsági irodalmat (New adult, young adult) olvasni, vagy ez csak a társadalom nyomása a fiatal és az idősebb olvasók felé? Ebben a videóban az olvasás szabadsága témakörben járom körbe az általam olvasott YA és NA könyveken keresztül, hogy egyáltalán mit jelentenek ezek a zsánerek, és hogy a célközönségből kinőve is lehetnek ezek a könyvek kellemes szórakozások. Véleményem a könyvekről, a Vörös Pöttyös és Rubin Pöttyös sorozatról.


 CIKI IFJÚSÁGI IRODALMAT OLVASNI? Az olvasás szabadsága a YA/NA könyvek kapcsán booktube, youtube, magyar vlogger, György Tekla, Tekla Könyei

Ha tetszik a videó, akkor ne felejtsetek el feliratkozni a csatornámra, hogy mindig értesülhessetek az újabb videókról. Péntekenként könyves napot tartok, szerdán és vasárnap pedig olyan témákról beszélek, amiket fontosnak tartok, legyen szó a mentális egészségről vagy arról, hogy hogyan használd hatásosan az Instagramot.


A videóban említett könyvek:

Jewel E. Ann: Zajlik ​az élet
Jessica Sorensen: The ​Probability of Violet & Luke – Violet, Luke és az esély 


👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése