2020-01-16

KÖNYVKLUB: 7 LETEHETETLEN OLASMÁNY az elmúlt fél évből 📚 Ajánlok neked egy könyvetÚjabb videóban ajánlok nektek szuper olvasmányokat: ezúttal 7 olyan könyvet választottam ki a 2019-es listámról, amiket szerintem mindenkinek el kellene olvasnia legalább egyszer!KÖNYVKLUB: 7 LETEHETETLEN OLASMÁNY az elmúlt fél évből 📚 Ajánlok neked egy könyvet teklakonyvei youtube csatorna indexkép

Az elmúlt néhány hétben már nem csak itt a blogon, de videóban is ajánlok nektek könyveket – eme sorozat legutóbbi darabja a 7 letehetetlen olvasmányról szól, amiket a tavalyi év második felében nagyon szerettem olvasni.

Ha tetszik a videó, akkor ne felejtsetek el feliratkozni a csatornámra, hogy mindig értesülhessetek az újabb videókról. Péntekenként könyves napot tartok, szerdán és vasárnap pedig olyan témákról beszélek, amiket fontosnak tartok, legyen szó a mentális egészségről vagy arról, hogy hogyan használd hatásosan az Instagramot.

A videóban említett könyvek:.

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése