2020-02-24

2020. januári beszerzések

2020. januári beszerzések tekla könyvei könyves blog hónapösszegzés új könyvek

Picit megkésve – mint mostanában majdnem mindig –, de jelentkezem a havi beszerzős bejegyzéssel, aminek történetében talán az idei január picit eltérő a többi hónaphoz képest, ugyanis 1, azaz egy új könyvem lett. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ezt olvastam, sőt!


Faramuci hónap volt, több dologgal küzdöttem (például utoljára decemberben volt havi zárás), így pedig inkább arra koncentráltam, hogy a már polcaimon lévő könyveimet vegyem a kezembe, ebből összesen nyolcat sikerült. Összesen 2626 oldalt olvastam, ezeket is a hónap vége felé leginkább.

A könyv, ami januárban került a polcomra:

Dallos Zoltán: Alkalmazottból Vállalkozó könyv borító


Elolvastam, az értékelést pedig hamarosan hozom a blogon. Ha van kedvetek, nézzétek meg a januári összegzést videóban is, ugyanis januárban úgy döntttem, hogy könyves videók is felkerülnek a csatornára – az elmúlt időszakban pedig többségbe is kerültek.👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is – iratkozz fel, hogy ne maradj le az új videókról!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése