2020-03-09

2020. februári beszerzések

2020. februári beszerzések a teklakonyvei.hu könyves blogon, februári book haul

Már javában márciust tapossuk, ám kis kihagyás után ismét bejegyzésben mutatom meg a havi beszerzéseimet. Ezúttal a múlt hónap, február a soron következő, amikor összesen 7 könyv került a polcomra.


2020. februári beszerzések a teklakonyvei.hu könyves blogon, februári book haul

Julie Klassen: Az udvarház titka
Ingar Johnsrud: Kereszt
Cassandra Clare: Éjfél kisasszony
Stephen Grosz: Életvizsgálatok

Februárban 7 könyv került hozzám, összesen 3501 oldalt olvastam, ami 20 könyvet ért. Ebből 10 mondhatni csalás, hiszen Cassandra Clare Bane krónikák novelláit forgattam, amik egyenként 56 oldalasak, így nehezen tesznek ki egy-egy "rendes" könyvet.Március elején felkerült a csatornára a februári olvasmányok videó, amiben mindegyik könyvről ejtettem néhány szót, amolyan mini könyvajánlóként is funkcionál. Itt, a blogon csak a számot szoktam megosztani, de a pontos listát nem, emiatt is lehet érdekes :)


A csatornán először láthattátok a havi beszerzős poszt videós formáját, ami azért is más picit, mint amit a blogon megszokhattatok, mert itt nem igazán szoktam részletezni, hogy hogyan és honnan kerültek hozzám az adott kötetek.

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is – iratkozz fel, hogy ne maradj le az új videókról!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése