2020-05-04

2020. áprilisi beszerzések

2020. áprilisi beszerzések KÖNYVKLUB: ÚJ KÖNYVEK A POLCOMON ÁPRILISBAN / book haul / könyvajánló (2020)

Elröppent az április, ráadásul otthon, önkéntes karanténba zárva, ami részben indokolhatná az olvasási statisztikáimat, de van benne egy pici csavar is: a szakdolgozatomat is ebben a hónapban írtam, abban az időszakban alig pár oldalt olvastam, aztán az aktív pihenés részeként csak a könyvekkel foglalkoztam. Sok új könyv a polcaimon, és sok elolvasott kötet – azt hiszem, remek hónapot zártam mindent összevetve.Összesen 17 új könyv került fel a polcaimra, 20 könyvet olvastam, és 5333 oldal van mögöttem múlt hónapban, ami azért valljuk be, nem kevés, sőt! Április végével a 2020-as mérlegem összesen 59 elolvasott könyv, ami széntén elég sok, és aminek őszintén örülök – annyi új és izgalmas sztori! Hogy pontosan mely könyveket olvastam áprilisban, arról itt írtam.


No de lássuk a 2020. áprilisi beszerzések listáját, vastaggal szedve amiket olvastam, a linkelt könyvről pedig korábban már írtam is a blogon. Igen, ebben a hónapban viszonylag (khmm) kevés új könyvet olvastam, de ami késik, az nem múlik.

Daniel Cole: Végjáték
Sara Collins: Frannie Langton vallomásai
Dominique Barreau – Luc Millar: A boldogság francia titka
Brigitte Riebe: Csodás idők
Julien Sandrel: A csodák könyve
Cassandra Clare: Árnyak ura
Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
Delphine de Vigan: Semmi nem áll az éjszaka útjába 
Gérard Depardieu: Ez már csak így volt
Hugh Howey: Megfelelő méret
Hugh Howey: Kivetve 
Hugh Howey: A megoldás 
Hugh Howey: A hajótörött
Hugh Howey: Örökség
Hugh Howey: Rendelkezés
Hugh Howey: Szerződés

Ezekről a könyvekről videót is készítettem, melyben ugyan Borisz és Kátya, a két cicám nem segédkezett, azonban picit bővebben is beszélek mindegyik könyvről benne, érdemes csekkolni (és feliratkozni, hogy frissen értesülj a legújabb videós tartalmaimról!):


Remélem ti is ki tudtátok használni a raktárvásárokat és a különböző akciókat, hogy gyarapodhasson az otthoni könyvtáratok!

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is – iratkozz fel, hogy ne maradj le az új videókról!
👉 Ha szeretnéd, és tudod támogatni amit csinálok, hívj meg egy kávéra a Patreonon keresztül 💗Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése