2020-05-30

FÜLSZÖVEG, KÖNYVBE FIRKÁLÁS, FONTOS AZ ÍRÓ NEME? / Inside and out book tag

FÜLSZÖVEG, KÖNYVBE FIRKÁLÁS, FONTOS AZ ÍRÓ NEME? / Inside and out book tag teklakonyvei Tekla Könyvei, youtube videó, booktube, könyves kérdések

Néhány évvel ezelőtt (majdnem hat, te jó ég!) itt a blogon már kitöltöttem az Inside and out book taget, de úgy gondoltam, hogy annyi idő telt már el azóta, hogy most videóban is megcsinálom, hiszen valamelyest változtak a válaszaim, máshogy tekintek a könyvekre, és ez terészetes is. Mármint hogy az ember preferenciái változnak.

A YouTube csatornámon a könyves listák mellett könyves tageket/kérdéseket is kitöltök/megválaszolok, jó móka akár egyszerűbb, akár kicsit bonyolultabb vagy megosztóbb kérdésekre is válaszolni, kifejteni a véleményem. Ha pedig tetszik a videó, és tetszik amit csinálok, nyomj egy 👍-et Youtube-on, és iratkozz fel a csatornára, nekem nagyon sokat jelentene 💗👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is – iratkozz fel, hogy ne maradj le az új videókról!
👉 Ha szeretnéd, és tudod támogatni amit csinálok, hívj meg egy kávéra a Patreonon keresztül 💗Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése