2020-05-30

Hogyan lennék könyvmoly, ha most kezdeném? Tippek az olvasóvá váláshoz és az olvasás megszeretéséhez!

Hogyan lennék könyvmoly, ha most kezdeném? Tippek az olvasóvá váláshoz és az olvasás megszeretéséhez! teklakonyvei Tekla Könyvei, booktube, bookstagram, olvasóvá válás, könyvmollyá válás, az olvasás megszeretése

Nagyon sokat beszélek és írok a könyvekről, nagyon sokat olvasok, ám valószínűleg sokan vannak, akik nem tudják, hogy hogyan lehetne megszeretni az olvasást, vagy hogy mi a jó benne, vagy egyáltalán mit tegyenek, hogy lekösse őket ez a hobbi. Ha szeretnél te is könyvmollyá válni, és megszeretni az olvasást, kilenc olyan tippet adok, amikkel bevezetheted a mindennapjaidba, sikerélményed is lehet, idővel pedig ugyan olyan természetes lehet egy könyv olvasása, mint egy film megnézése. Hogyan olvasok sokat? Hogyan tudsz te is olvasási szokást kialakítani? A videóból kiderül!

A YouTube csatornámon a könyves listák és a könyves tagek/kérdések mellett általános, olvasással foglalkozó videóim is vannak, ebben éppen a jövendőbeli könyvmolyokhoz szólok, hiszen az olvasás csodálatos, csak rá kell érezni az ízére. Ha pedig tetszik a videó, és tetszik amit csinálok, nyomj egy 👍-et Youtube-on, és iratkozz fel a csatornára, nekem nagyon sokat jelentene 💗👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is – iratkozz fel, hogy ne maradj le az új videókról!
👉 Ha szeretnéd, és tudod támogatni amit csinálok, hívj meg egy kávéra a Patreonon keresztül 💗Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése