2020-05-16

HUMOROS ÉS VICCES KÖNYVEK A POLCOMON, avagy ezeket olvasd, ha unod a karantént – könyvajánló


Unod már otthon a négy falat bámulni, és eleged van a karanténos dolgokból? A Könyvklub és a könyvek a polcomon sorozat ezen részében olyan humoros és vicces könyveket ajánlok a YouTube csatornámon videós formában, amiket részben én is olvastam, részben pedig mások tartják őket kimagaslóan jónak. Ebben a listában megtalálhatóak a könnyebb délutáni kikapcsolódások, van benne krimi, és a humoros mivolta mellett mégis komoly kötetek is helyet kaptak a felsorolásban. Könyvajánló nevetős kiadás, avagy ezeket olvasd, ha röhögnél egy jót!

A YouTube csatornámon időről időre készítek listákat különböző tematikák alapján, ebben épp a szórakoztató, vicces, humoros könyveket szedtem össze a polcaimról, illetve mások ajánlása alapján. Ha pedig tetszik a videó, és tetszik amit csinálok, nyomj egy 👍-et Youtube-on, és iratkozz fel a csatornára, nekem nagyon sokat jelentene 💗A listában szereplő könyvek egy része, melyekről a blogon is találsz bejegyzést, véleményt:


👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is – iratkozz fel, hogy ne maradj le az új videókról!
👉 Ha szeretnéd, és tudod támogatni amit csinálok, hívj meg egy kávéra a Patreonon keresztül 💗Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése