2020-06-27

2020. májusi olvasmányok

2020. májusi olvasmányok könyves vélemény, könyvkritika, recenzió, könyves blog, könyves kedvcsináló, György Tekla, Tekla Könyvei

Kissé megkésve, de ebben a bejegyzésben mutatom a májusi olvasmányaimat, melyekről a hónap elején már videót is láthattatok. Az év ötödik hónapja nem egészen (igazából egyáltalán) nem úgy alakult, mint ahogyan terveztem, és a felsorolt könyveket is az utolsó pár napban fejeztem be vagy olvastam el.

A YouTube-on nemrégiben indítottam a Könyvklubot, mely a könyves videókat foglalja össze – a havi olvasmányaim összegzése pedig egy egészen új irány, ugyanis eddig a blogon csak a havi könyves beszerzésekről volt szó. Ha kíváncsi vagy, hogy mit gondolok az adott könyvekről néhány mondatban, akkor nézd meg a videót, ha pedig tetszik a videó, és tetszik amit csinálok, nyomj egy 👍-et Youtube-on, és iratkozz fel a csatornára, nekem nagyon sokat jelentene 💗A videóban szereplő könyvek listája, illetve rájuk kattintva a teljes blogbejegyzés is olvasható.

Renee Ericson: More Than Water – Több mint víz

👉 még több könyves kontentet Instagramon és Facebookon találsz, ha pedig a mindennapjaimra vagy kíváncsi, van egy személyes Instám és egy YouTube-csatornám is – iratkozz fel, hogy ne maradj le az új videókról!
👉 Ha szeretnéd, és tudod támogatni amit csinálok, hívj meg egy kávéra a Patreonon keresztül 💗
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése