Hívj meg egy kávéra!


Sziasztok!

Bizonyára kíváncsian kattintottatok erre a menüpontra, hiszen nem szokványos felhívásról van szó. A dolog lényege pedig egyszerű, de ki is fejtem bővebben 😊

Néhány hónapja már gondolkodtam azon, ami külföldön elterjedtebb, mégpedig az, hogy ha tetszik amit csinálok, van rá lehetőségetek, és úgy gondoljátok, akkor akár egy kávéra is meg tudtok hívni virtuálisan. A dolog abszolút nem kötelező, és a bejegyzések, kontentek elérhetősége nem fog ettől függni a jövőben sem.

Nekem ez a blog – és leginkább az olvasás – a hobbim, a kikapcsolódásom egy-egy hosszú nap után, néhány napközbeni lopott percben, és hihetetlen boldogsággal tölt el, hogy a visszajelzések alapján ti is szeretitek, amit csinálok. Emiatt gondolkodtam azon, hogy ezt a lehetőséget, mint egy ajtót kinyitom.

A kávét nagyon szeretem (ahogyan akár Instagramról, vagy a blogon megjelent képekből láthattátok is már), ezért is Hívj meg egy kávéra! cím alatt fut a kezdeményezés.


Ha úgy gondoljátok, hogy vendégül látnátok egy kávéra, akkor ezen a linken éritek el a személyes PayPal profilom, vagy pedig a Patreon nevű oldalon is létrehoztam egy felületet, melyet itt értek el.

Ha neked is tetszik, amit csinálok, és jó ötletnek tartod, igyunk meg virtuálisan egy kávét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése